× Om Nordlandsforskning Norsk English Svensk

Om Nordlandsforskning

Nordlandsforskning ble etablert i 1979 i Bodø. I dag er vi det eneste samfunnsvitenskapelige forskningsinstituttet i Nord-Norge med både eierskap og hovedkontor i nord. Dette gir instituttet en naturlig posisjon for å bidra til forskning i og for nordområdene. Vårt hovedkontor ligger på universitetscampus i Bodø, men vi har også kontorer i Svolvær og Mo i Rana. Til sammen teller vi rundt 40, men har en klar vekststrategi - vi vil gjerne bli flere! En vesentlig del av forskningen vi utfører er b...
Bli kjent med oss →

Ledige Jobber

Vi har for tiden ingen ledige jobber

Bli med i vår Kandidatbank

Er dette noe du er god på og har lyst å jobbe med? Meld din interesse, vi vil gjerne ha degi vår Kandidatbank. Stå først i køen og bli kontaktet når vi trenger folk.

Meld interesse →

Møt noen av folka våre:

«Robust og internasjonalt orientert akademisk miljø med god forankring i nordområdene. Fantastisk natur og utallige muligheter for fritidsaktiviteter i området. Kjempegode arbeidsforhold for forskere, med fast stilling, dyktige kolleger og mange flere muligheter enn det jeg klarer å utnytte.»
- Leticia Antunes Nogueira, næringsforsker
«Fast forskarjobb i Nord-Noreg. Spennande og samarbeidsorientert jobb, mellom havet og fjella, under midtnattsola og nordlyset. Det ville eg ikkje gå glipp av!»
- Helga Eggebø, velferdsforsker
Går det an å leve et godt liv og samtidig være bærekraftig? Dette er et spørsmål jeg er levende opptatt av, og får jobbe med hver eneste dag på Nordlandsforskning. I en by som har alt jeg trenger. Omgitt av en helt eventyrlig natur.
- Bjørn Vidar Vangelsten, miljøforsker

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Iselin Marstrander på
ima@nforsk.no eller +4740408365